Biopulse

Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptide en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voor behandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.
Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.
Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna met een was massage afgenomen.
De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien.
Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam! De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.
Effectiviteit:
-Anti-aging, lifting en versteviging
-Aanmaak collageen en elastine
-Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
-Verhelderen van hyperpigmentatie
-Verwijderen van dode huidcellen
-Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
-Reguleren van de talgproductie
-Bestrijden van vrije radicalen
Salonnepro Biopulse 75 min 

Contact

Tel: 0180 – 764 024

E-mail: [email protected]

Adres

Onderlangs 38

2991 EM Barendrecht

Follow Me

Afspraak maken

KLIK HIER>>

Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: Gesloten