hoofdpijnklachten massage

Hoofdpijnklachten massage

 

Wist u dat twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hoofdpijn kan een op zichzelf staande klacht zijn of als gevolg van een meer complexe situatie zoals chronische pijn. Veel voorkomende oorzaken c.q. ‘triggers’ van hoofdpijn zijn een verkeerde lichaamshouding, stress, langdurige fysieke inspanning, onvoldoende vocht inname, slaapgebrek, vermoeidheid, medicijn gebruik etc.  In elk geval is het wegnemen of verminderen van de hoofdpijn een waardevolle verbetering in het dagelijks leven.

De behandeling richt zich op de spieren en triggerpoints in het hoofd/gezicht/hals/schouder gebied die vaak verantwoordelijk zijn voor hoofdpijn en migraine. Ter ondersteuning kunnen er passieve stretches toepassen worden om eventuele bewegingsbeperkingen van hoofd/hals te verhelpen.

Bij aanhoudende of chronische hoofdpijn klachten is het altijd raadzaam om eerst medisch advies bij huisarts of specialist in te winnen.

Massage 30 min 

Voor prijzen verwijzen we u graag door naar onze online agenda

 

Contact

Tel: 0180 – 764 024

E-mail: [email protected]

Adres

Onderlangs 38

2991 EM Barendrecht

Follow Me

Afspraak maken

KLIK HIER>>

Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00-16:30
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: Gesloten