MANICURE

 

Behandelingen

Manicure

Nagels vijlen en vormen, nagelriemen behandelen, verzorgende nagelriemolie, afsluitend met een handcrème.

Manicure + Gellak

Nagels vijlen en vormen, nagelriemen behandelen, nagels polijsten, aanbrengen gellak, verzorgende nagelriemolie, afsluitend met een handcrème.

BIAB-treatment 

Nagels vijlen en vormen, nagelriemen behandelen, nagels polijsten, aanbrengen BIAB, verzorgende nagelriemolie, afsluitend met een handcrème.

Verwijderen gellak handen zonder manicure 

Reparatie gellak i.v.m. beschadiging na een week (per nagel) 

Wat is BIAB?

BIAB staat voor Builder in a Bottle, Het is dus een all-in-one bouwgel in een flesje. De Gel is een afweekbare sculpting gel, waarmee je de nagel kan verstevigen. De BIAB zorgt voor een egale en stevige basis, waardoor de gellak extra lang én mooi gezet kan worden.

Wat is nou een goede nagelverzorging?

 • Gebruik vitamine C
  Wanneer jouw lichaam een gebrek heeft aan vitamine C zie je dit al snel aan je nagels. Ze zijn dunner en vertonen sneller tekenen van breukjes en scheurtjes. Vitamine C draagt daarnaast ook bij aan de productie van lichaamseigen collageen.

 • Vul je collageen verlies aan
  Collageen is een veelvoorkomend eiwit in het lichaam. Dit eiwit zorgt er onder andere voor dat je nagels stevig blijven en goed groeien. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie van je lichaam van nature minder. Je kan collageenverlies eigenhandig aanvullen met de voedingsstoffen eiwitten, vitamine C en koper. Denk hierbij aan vlees, gelatine, fruit, wortelen, knoflook en avocado.

 • Gebruik nagel(riem)olie
  Door je nagels (dagelijks) in te smeren met voedzame olie, zorg je ervoor dat ze gehydrateerd blijven. Hierdoor breken ze minder snel af. De meest efficiënte oliën hiervoor zijn die met een rijkaanbod aan vitamine E. Vitamine E verzorgt de nagel op een natuurlijke manier met uitwendige versterking. Masseer de nagel(riem)olie voor het slapen gaan in, zo krijgt de olie voldoende tijd op zijn werk te doen zonder er weer na 5 minuten afgewassen te worden.

 • Niet knippen, maar vijlen
  Zodra je je nagels gaat knippen ontstaan er micro scheurtjes in je nagel. Dit komt de structuur en sterkste van je nagels niet ten goede.

 • Gebruik nagelverharder
  Met een nagelverharder zorg je ervoor dat je droge nagels weer sterk worden. Voor een optimaal gebruik is het belangrijk om na 3 dagen de nagelverharder te verschonen. Na 3 weken is er duidelijk resultaat te zien.

 • Bescherm je nagels tegen water
  Warm water en chemicaliën maken je nagels zwak. Dit vergoot de kans op scheuren. Tip van Flip, gebruik handschoentjes! Je nagels blijven zo steviger én je handen drogen minder snel uit. Happy hands, Happy nails!

  Voor prijzen en om een afspraak in te plannen verwijzen we u graag door naar onze online agenda. 

 

 

 

 

Contact

Tel: 0180 – 764 024

E-mail: [email protected]

Adres

Onderlangs 38

2991 EM Barendrecht

Follow Me

Afspraak maken

KLIK HIER>>

Let op: afspraken dienen meer dan 48 uur van tevoren te worden geannuleerd. Anders zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de geplande behandeling(en) in rekening te brengen

Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: Gesloten