Over ons

 

Demi

 

Ik ben Demi, eigenaresse van schoonheidssalon Blitzz Beauty en heb inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring binnen de beauty-branch. In 2016 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Vol liefde en enthousiasme run ik mijn eigen bedrijf, voer ik diverse ontspannende en huidverbeterende behandelingen uit en ben ik trainster van het mooie Nederlandse merk Salonnepro. Een betere combinatie van werk had ik niet kunnen wensen. Inmiddels staan we binnen mijn salon met 3 dames sterk en daar ben ik super trots op!

Evelien

Ik ben Evelien van Weijen en ben vanaf september met plezier het team van Blitzz komen versterken. Ik ben al 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en visagiste. Eerst in ons familiebedrijf en sinds 2015 als freelance visagist genaamd Make-up Your Day. Ik verzorg met alle liefde uw (bruids)make-up of leer het je middels een workshop hoe je dit zelf kunt doen. Dit kan bij u thuis, maar ook in de salon.

Met heel veel plezier kan ik nu mijn complete passie in beauty, huidverzorging en huidverbetering uitvoeren. U kunt bij mij terecht voor ontspannende en huid verbeterende behandelingen zoals bijvoorbeeld microneedling omicrodermabrasie,maar ook voor de kleinere behandelingen als harsen en epileren bent u natuurlijk van harte welkom!  In de kapsalon staat ook de gezellige nagelbar waar ik manicure en Orly gellak behandelingen geef. Kortom, u kunt van top tot teen nog stralender weer de salon verlaten!

* Voor Make-up en Nailzz ben ik buiten deze dagen ook in overleg beschikbaar.

PETRA

 

Ik ben Petra en ben gediplomeerd/erkend ESPO (sport)masseur. Ik heb al ruim 10 jaar ervaring binnen het massage vak met zowel mens als dier. In 2019 ben ik als zelfstandige gestart onder mijn bedrijfsnaam Massage 4 You die gevestigd is in Dordrecht. Per augustus 2020 kom ik het team van Blitzz Beauty versterken met mijn diensten op het gebied van massage. Ik bied verschillende soorten massages aan die allen als doel hebben om klachten te verminderen of te verlichten. Tijdens de standaard massagebehandelingen pas ik diverse manuele massagetechnieken naar inzicht toe om het gewenste resultaat te bereiken. Bij de therapeutische massagebehandelingen ligt de nadruk op het gebruik van behandelapparatuur waarmee er specifieker aan een probleem gewerkt kan worden.  Meer weten over de diverse behandeling? Klik dan hier

Of wilt u een afspraak inplannen? Klik dan hier

Graag ontvang ik u in de mooie salon van Blitzz Beauty voor een massage.

Contact

Tel: 0180 – 764 024

E-mail: [email protected]

Adres

Onderlangs 38

2991 EM Barendrecht

Follow Me

Afspraak maken

KLIK HIER>>

Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: Gesloten