Over ons

 

Demi

 

Ik ben Demi, eigenaresse van schoonheidssalon Blitzz Beauty en heb inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring binnen de beauty-branch. In 2016 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Vol liefde en enthousiasme run ik mijn eigen bedrijf, voer ik diverse ontspannende en huidverbeterende behandelingen uit en ben ik trainster van het mooie Nederlandse merk Salonnepro. Een betere combinatie van werk had ik niet kunnen wensen. Inmiddels staan we binnen mijn salon met 3 dames sterk en daar ben ik super trots op!

PETRA

Ik ben Petra en ben gediplomeerd/erkend ESPO (sport)masseur. Ik heb al ruim 10 jaar ervaring binnen het massage vak met zowel mens als dier. In 2019 ben ik als zelfstandige gestart onder mijn bedrijfsnaam Massage 4 You die gevestigd is in Dordrecht. Per augustus 2020 kom ik het team van Blitzz Beauty versterken met mijn diensten op het gebied van massage. Ik bied verschillende soorten massages aan die allen als doel hebben om klachten te verminderen of te verlichten. Tijdens de standaard massagebehandelingen pas ik diverse manuele massagetechnieken naar inzicht toe om het gewenste resultaat te bereiken. Bij de therapeutische massagebehandelingen ligt de nadruk op het gebruik van behandelapparatuur waarmee er specifieker aan een probleem gewerkt kan worden.  Meer weten over de diverse behandeling? Klik dan hier

Of wilt u een afspraak inplannen? Klik dan hier

Graag ontvang ik u in de mooie salon van Blitzz Beauty voor een massage.

INGRID

 

Mijn naam is Ingrid, al ruim 20 jaar gediplomeerd pedicure en nagelstyliste. Voornamelijk werkzaam als pedicure in een verzorgingstehuizen en als ambulant pedicure. Professionele voetverzorging is voor iedereen! Jong of oud, met of zonder klachten, mensen die veel staan of lopen, maar ook voor hen die graag verzorgend uitziende voeten en gelakte nagels willen hebben. Naast de standaard behandelingen zoals als nagels knippen en overtollig eelt verwijderen, kunnen vele andere ongemakken verholpen worden, zoals o.a ingroeiende nagels, likdoorn verwijderen, hiel kloven etc! Dankzij de vloeistof gekoelde apparatuur is de behandeling over het algemeen vrijwel pijnloos. Een voetbehandeling is een weldaad voor je voeten en dus ook voor iedereen!

NICOLE

Ik kom het team van Blitzz Beauty versterken als schoonheidsspecialiste. Al 20 jaar doe ik dit werk met veel plezier, de laatste jaren hadden even een andere wending door de lunchroom waar wij eigenaar van waren. Afgelopen augustus hebben wij deze verkocht en meteen begon de schoonheidsspecialiste in mij weer te kriebelen! Afgelopen tijd ben ik mijzelf gaan specialiseren in bindweefselmassage massage en cupping voor het gezicht en lichaam én ga binnenkort een 3 daagse training “Transformational Cupping en detoxing” volgen! Dit is een leuke en nieuwe uitdaging om mij bezich te houden met zowel lichaam als voeding. 
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin. Samen met mijn vriend hebben we 3 kinderen wat druk is, maar heel leuk! Ik hou er ontzettend van om met de kids te wandelen in het bos, heerlijk te genieten van vakanties, en uit eten te gaan met vrienden! 
Ik ben elke dinsdag, woensdag, en vrijdag aanwezig in de salon voor verschillende gezichtsbehandeling, wimpers- en wenkbrauwen verven en stylen, en binnenkort ook voor de bindweefselmassage en cupping! 

Contact

Tel: 0180 – 764 024

E-mail: [email protected]

Adres

Onderlangs 38

2991 EM Barendrecht

Follow Me

Afspraak maken

KLIK HIER>>

Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Zondag: Gesloten